Snabbinformation om PBITS IT-service, VetlandaSidan för dig som vill veta vad PBITS erbjuder inom IT utan att traggla igenom hela vår webbplats. Även om vi naturligtvis rekommenderar att du tragglar, om inte annat så för avkopplingen, så måste vi respektera att man ibland behöver en sammanfattning.
Här är den.

PBITS ägs och drivs av Per Bergåse, som frilans under CoolCompany. Mer under Om mig.

PBITS, är en lokal fristående datakonsult i Vetlanda som åtar sig uppdrag inom utbildning, support och webbdesign för privatpersoner, föreningar och företag. Jag håller också föreläsningar, utbildningar och WorkShops inom IT.

PBITS, gör hembesök och utför reparationer, korrigeringar, installationer och uppdateringar på plats, när så är möjligt. I andra fall hämtar jag, åtgärdar och levererar.

PBITS, samarbetar med flera lokala aktörer, jag har bl.a. utfört/utför utbildningsuppdrag för Vetlanda Kommun och Studieförbundet Vuxenskolan. Jag skräddarsyr utbildningar för företag, grupper och enskilda.

PBITS, arbetar på timtaxa och kan erbjuda fasta priser för vissa tjänster. Maxpris och kostnadstrappa gör att du, som kund alltid kan ha full kontroll på din budget.

Kontakta mig för mer information.
Upp

 

 

 


Webmaster/Copyright: PBITS IT-service

Alltid gratis rådgivning via telefon o epost.

Uppdaterad: 2022-03-12