Häftiga sidan…

På den här sidan kommer du hitta visningsexemplar av de kurshäften som jag gör. Det är enkla häften för dig som behöver hjälp igång. Du kan läsa dem online eller ladda ner och bläddra i lugn och ro i hängmattan. (Rekommenderas bara när vädret tillåter.)

Går du en kurs eller studiecirkel med mig som ledare kan eventuellt häften ingå i deltagaravgiften. Om inte betalar du mellan 20:- o 50:- för ett häfte.
Om du läser eller laddar ner och tycker att det är värt en slant, kan du använda dig av Paypal, längst ner. Minihäften som nämns i droppmenyn är kortare häften om en specifik sak. Det står Mini på dessa.

Det kan finnas flera häften om samma ämne, då är de numrerade efter nivå. D.v.s. 1 är grunder medan 5 kan handla om hur du spelar in makro i programmet. Jag tror inte jag hinner till 5 i något program men man kan aldrig veta.

Förutom donationer tar jag, inte gärna men ändå, emot konstruktiv kritik. Med tanke på den pågående diskussionen om näthat vill jag poängtera att konstruktiv kritik handlar om materialet inte om författaren, tack.
Jag tar också emot förslag på program som du tycker saknar ett häfte.

Vill du köpa häften för spridning bland dina egna deltagare, tar du lämpligast kontakt med mig så kommer vi fram till något bra.
___________________________________________________________________________________

DatornovisStartW7StartW8W10
InternetWord2010word2010Övningexcel
PublisherDigitalfoto-Dator1asidaMobi1asida

Häften
Ange häfteKommentarer inaktiverade.