Välkommen

perPortr2011
Till mig kan du vända dig med frågor kring IT. Support av hårdvaror, mjukvaror och eventuellt andra IT-varor (?) som du använder i ditt dagliga värv. Om du inte, som jag, arbetar med IT-support, så förutsätter jag att du vill att allt detta skall fungera. När det inte gör det vill du ha hjälp. Igår och gratis.

Bra då har vi etablerat dessa fakta.
Jag strävar alltid efter att ge dig snabb hjälp när det behövs, men klarar inte igår.
Gratis är om möjligt ännu svårare. Utom rådgivning, som alltid är gratis hos mig.

Du är också välkommen med frågor kring kompetensutveckling och utbildningar inom IT som du vill ha hjälp med. (En bra besparingsåtgärd. Det finns utredningar som gör gällande att den som arbetar vid en dator lägger i snitt 1 tim/dag på att lösa datorproblem. Vad kostar det ditt företag?)

Jag hjälper dig gärna med din hemsida också. Alltifrån att provköra den för att se att den fungerar som du vill, till att bygga från grunden. Om du vill sköta driften själv utbildar jag dig och om du vill slippa löser det sig också.

Om det är gratis som gör dig glad, kan du glädja dig åt de tips och den information som finns på dessa sidor. En hel del är helt gratis. Vassego!

Kontakta mig med dina frågor. (All rådgivning är som sagt gratis.)
Förutom mobil och mail nedan kan du även använda Kontakt här ovan. Du kan även ställa din fråga på min Facebooksida, länk ovan höger, då kan jag naturligtvis bara ansvara för de svar som jag ger dig. (Snabba svar får du via mobil, oftast.)

 

Kommentarer inaktiverade.